Siriknit tar bærekraft på alvor!

Siriknit tar bærekraft på alvor!

Siriknit bruker garn fra italienske leverandører som har sterk integritet og gode etiske normer for arbeid og ansatte. Garnleverandørene har en egen sustainability (bærekraft) rapport.

Menneskelige ressurser og samfunnet 
De anerkjenner at menneskelige ressurser er hovedårsak til suksess gjennom det profesjonelle bidraget til de ansatte. Respekt for fundamentale menneskelige rettigheter er essensielt. Dette er understreket med en policy om å produsere i Italia.
 
Beskyttelse av naturen
Bærekraftig vekst er deres motto. De bruker høyteknologisk utstyr for å optimalisere energi og vannforbruk. Målet er å bruke 100% grønn energi. De jobber også for at så mye som mulig av råmaterialet, ressurser og biprodukt i produksjonen skal gjenbrukes.
 
Garnet i Siriknit produktene er sertifisert med Øko Tex 100 merket «TILTRO TIL TEKSTILER»
Oeko-Tex® Standard 100 er en internasjonal anerkjent sertifiseringsordning og verdens ledende helsemerking av tekstiler. Oeko-Tex®-merket betyr at produktene er testet og godkjent for innhold av helseskadelige eller antatt helseskadelige, kjemikalier og fargestoffer. Oeko-Tex® stiller strenge krav til produkter med dette merket, strengere krav enn fastsatt ved lov. Merkingen skjer etter en forutgående test og godkjenning av produktet utført av en uavhengig part.
Tilbake til bloggen