Siriknit, stolt leverandør til Ålesund Guideforening!

Siriknit, stolt leverandør til Ålesund Guideforening!

De autoriserte Ålesund Guidene har fått nye strikkeplagg. Designet skal gjenspeile jugend-byen Ålesund og en egen bord viser foreningens logo. En egen komite` har arbeidet med uniforms-løftet og Siriknit er samarbeidspartner og står for leveransen. Designet er utarbeidet av Siriknit i samarbeid med guideforeningen. Produktene har tilnærmer samme farger som logoen til Ålesund guideforening.

Guideforeningens logo er inspirert av acanthus-rosen som er mye brukt i ornament på jugend-husene i Ålesund. Fargene kan symbolisere hav og fjell som vi ser fra så mye av rundt Ålesund. Kvaliteten er i samme supermyke merino-ull kvalitet som i øvrige Siriknit plagg.

Guideforeningen har i overkant av 50 aktive guider. Denne flotte buketten av guider kan mye om Ålesund og var nå klar for en ny turist sesong med guiding. Situasjonen med Korona viruset har gjort at dette blir en helt annerledes og stille turistsesong, men guidene er klar i nye drakter når dette er over. Siriknit takker denne positive gjengen for et godt samarbeid og håper at hver enkelt får mye glede av plaggene!

Tilbake til bloggen